2104014555 ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 12, Δραπετσώνα info@telchines.gr
 
 
 
 
 
     
  Πυροσβεστικά είδη - Πυρασφάλεια - Πυροπροστασία
TELCHINES SAFETY SERVICE

 
 
     
 
 
 
 
 
 
     
     
     
     
     
     
     
 

 

 


 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
 
 
 
 Ιστορικό επιχείρησης


H TELCHINES SAFETY SERVICE ΜΟΝ ΙΚΕ ιδρύθηκε το 2023 ως συνέχεια ατομικών επιχειρήσεων που ενσωματώθηκαν που δραστηριοποιούνται στο χώρο της πυροπροστασίας, της πυρασφάλειας και της επιθεώρησης σωστικών μέσων σε στεριά και θάλασσα από το 1968. 
Με έδρα κοντά στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, με έμπειρους τεχνικούς, τεχνογνωσία και συνεχόμενη ανάπτυξη, εκπαίδευση και επένδυση σε εξοπλισμό και τεχνολογία είναι αναγνωρισμένη εταιρεία συντήρησης πυροσβεστήρων και κέντρο επανελέγχου φιαλών χαμηλής και υψηλής πίεσης, ενώ προσφέρει υπηρεσίες πώλησης, ελέγχου κι επισκευής σε πυροσβεστικά και σωστικά συστήματα για κάθε εφαρμογή σε βιομηχανία και ναυτιλία.
Η TELCHINES SAFETY SERVICE μετρώντας στο σύνολο παραπάνω από 50 χρόνια ζωής είναι επίσημος διανομέας των προϊόντων GLORIA για την ελληνική αγορά, καθώς συνεχίζει να διατηρεί στενές σχέσεις συνεργασίας και με άλλους οίκους ειδών πυροπροστασίας και σωστικών από την Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.
Διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις αλλά και μεγάλο δίκτυο με δυνατότητα εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο. 

 

 Χρονολογικοί σταθμοί

1968 : Ιδρύεται η TELCHINES HELLAS Ltd,
Τεχνική Εταιρεία Επισκευών Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, εν πλω, από τον Νεόφυτο Χατζηγεωργίου του Νικοδήμου, Αρχιμηχανικό Ε.Ν., όπου μαζί με τον αδερφό του Γεώργιο, απόφοιτο της τεχνικής σχολής ΠΥΘΑΓΟΡΑ, λίγο μετά, επεκτάθηκαν στο αντικείμενο της πυρασφάλειας και της ασφάλειας ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος ξένων οίκων πυροσβεστικού εξοπλισμού (CEA και FARO από την Ιταλία, NU-SWIFT από την Αγγλία, κ.α.) και ειδών ασφαλείας εργαζομένων (WINTER Γερμανίας) και όχι μόνο (UVEX από τη Γερμανία κ.α.).

1981 : Μετά την άδικη απώλεια του Νεόφυτου Χατζηγεωργίου,
η εταιρεία συνέχισε τη δραστηριότητά της κυρίως στον τομέα της πυρασφάλειας ως και το 2000 ως ΤΕLCHINES - XΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ Ο.Ε. με έδρα στην Ακτή Μιαούλη 81, στον Πειραιά.

2000 : Mε τον ερχομό του Βασίλειου Γ. Χατζηγεωργίου στην Εταιρεία,
μετά από σπουδές στην Ελλάδα και σεμινάρια στη Γερμανία ως εξειδικευμένος τεχνικός συντήρησης πυροσβεστικού εξοπλισμού, και λόγω νομοθετικού πλαισίου το τεχνικό τμήμα μεταφέρθηκε στη Δραπετσώνα επί της Μιχαληνού 5, όπου και βρίσκεται ακόμα. Για λίγα χρόνια ακόμα το εμπορικό τμήμα συνέχισε να εδρεύει στο κέντρο του Πειραϊκού λιμένος επί της Ακτής Μιαούλη έναντι του εκθεσιακού κέντρου Πειραιά.

2001 : H εταιρεία, σε συνεργασία με τον εμπορικό αντιπρόσωπο της GLORIA Werke στην Ελλάδα,
ξεκινά τη διαδικασία σύστασης της GLORIA Hellas S.A.

2006 : Εξασφαλίζει συνεργασία με τον Κροατικό οίκο κατασκευής πυροσβεστικού εξοπλισμού PASTOR TVA
και τη Γερμανική Soll Fall Protection Systems. Με την εφαρμογή του νέου νομοθετικού πλαισίου γίνεται Αναγνωρισμένη Εταιρεία συντήρησης πυροσβεστήρων. Πιστοποιείται ως Κέντρο Επανελέγχου Χαμηλής & Υψηλής πίεσης δοχείων εκ χάλυβος άνευ και μετά ραφής, καθώς και αλουμινίου, ως 150 Lit. Η έδρα της εταιρείας μετά από 38 χρόνια εγκαταλείπει την Ακτή Μιαούλη και μεταφέρεται στο συνεργείο.

2010 : Συμμετοχή σε επίσημο τεχνικό και εμπορικό σεμινάριο της ULTRAFOG AG (Σουηδίας) για τα μόνιμα συστήματα ψεκασμού νερού (water mist).

2011 : Ξεκινά η συνεργασία με την Pii s.r.l

2012 : Υπογράφεται η αποκλειστική συνεργασία με τη Fire Design

2013 : Σε εκδήλωση-ημερίδα παρουσιάζεται η επίσημη συνεργασία με τη Βελγική εταιρεία Beta Corporation s.r.o.
ως αποκλειστικοί διανομείς για την ελληνική και Κυπριακή αγορά προϊόντων πυροσβεστικού εξοπλισμού και πυροσβεστήρων με αποθήκη stock στην βιομηχανική περιοχή του Ασπροπύργου.

2014 : Σε τεχνικό και εμπορικό σεμινάριο συνεργατών παρουσιάζεται η νέα αποκλειστική συνεργασία με τον οίκο LEHAVOT από το Ισραήλ,
κατασκευαστή νέων καινοτομικών πλήρως πιστοποιημένων συστημάτων πυροπροστασίας και πυρόσβεσης στρατιωτικών εφαρμογών αλλά και εμπορικών, όπως επαγγελματικών μαγειρείων.

2015 : Εγκαινιάζεται το νέο κτίριο γραφείων της εταιρείας
η έδρα μεταφέρεται στη Γρηγορίου Λαμπράκη 618, στο Κερατσίνι, ενώ το τεχνικό τμήμα συνεχίζει να συνυπάρχει στη Δραπετσώνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Για να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες!
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΑ
2104014555 - 6936938447